Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Mere om HSRF

Vi spiller for mange forskellige spil til, at vi vil nævne dem alle her, men vi vil da lige nævne dem, vi spiller mest. Hvis vi ikke lige spiller det spil, du brænder for, så kom og vis os det. Så finder du helt sikkert et par stykker, der gerne vil være med.

Vi har kastet os over Warhammer 40.000 med stor ildhu og ellers står den på rollespil, her tænker vi på bordrollespil (pen and paper). Vi har bevidst valgt ikke at beskæftige os med live rollespil, men holder os til papir, blyant, terninger og vores gode fantasi. Det er til gengæld alle genre af bordrollespil der spilles, lige fra fantasy, over nutids scenarier til science fiction.

Det er ikke nødvendigt at kende til rollespil, Warhammer eller noget andet for, at komme og være med. Det eneste det kræver er, at man har lyst til at sætte sig ned, deltage og give fantasien frit løb.

Ud over rollespil bliver der stort set taget fat i alle former for figurkrigsspil, f.eks. Warhammer 40K, Kill Team, Space Hulk, eller hvis vi kigger på Star Wars genren, spiller vi X-wing, Star Wars Legion og Star Wars Armada og i den historiske afdeling spiller vi BoltAction. Vi spiller også mere eller mindre historiske korrekte spil som f.eks. Wild West og This is Not a Test. Heller ikke her er det nødvendigt at kende reglerne i forvejen, bare du er nysgerrig og har lyst til at spille.

Fantasy er alt hvad det historiske ikke er. Her kan man slå sine modstandere med magiske våben, bære magiske rustninger og kaste forskellige former for magi. Warhammer 40K er lidt af en modsætning, idet dette foregår langt ude i fremtiden.

Vi udsætter også hinanden for hjemmelavede spil og regler, hvis vi har fået en bragende god ide og ikke kan finde regler, der passer til.

Vi er en frivillig forening, der er drevet af frivillige, der brænder for deres hobby. Vi forventer, at folk selv er med til at planlægge og tage initiativer til de ting de har lyst til at lave, men der er altid nogen til at hjælpe en på vej, hvis man har en god ide.

Da vi ikke har folk ansat til at underholde os og vi får lokaler stillet gratis til rådighed af Hillerød kommune, kan vi holde vores kontingent på et meget lavt niveau. Kontingentet for 2024 er på 200,- DKK for et helt år, og det dækker adgang til foreningen på alle spilledage og i alle spille weekender,  brug af foreningens terræn, figurer og diverse regelbøger, samt kontakt til, og hygge med, de andre medlemmer. Vores kontonummer findes her.

Vi har en minimum aldersgrænse på 12 år, da det kræver en vis modenhed at forholde sig til de, nogen gange, komplicerede regler, der ofte er på engelsk. Der kan dog gives dispensation for aldersgrænsen, da nogle sagtens kan være modne nok på trods af at de er yngre. Hvis du vil se foreningens vedtægter findes de her.

Hvis du er blevet nysgerrig for at se mere til os, er du velkommen til at dukke op og se hvad vi laver og om det kunne være noget for dig at være medlem af foreningen. Hvis du har spørgsmål eller gerne vil være sikker på der er nogen til at tage imod dig når du kommer, kan du altid skrive til os på hsrf@hsrf.dk eller her på vores facebook side .

Hvis du er blevet nysgerrig for at møde os og se om du føler dig godt tilpas i vores selskab, er du velkommen til at dukke op og se hvad vi laver og få en snak med os. Samtidig kan du overveje om det kunne være noget for dig, at være medlem af foreningen.

Videre til værktøjslinje