Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Strategispil

Når vi snakker strategispil tænker vi primært på figur krigsspil, men herfra er grænserne også brede. Vi bevæger os både i historiske korrekte rammer, f.eks. med vores Bolt Action spil, men mere i fantasy og sci-fi genren med f.eks. Warhammer 40K, Warhammer Renaisance, X-wing og Star Wars Armada. Du kan læse meget mere på vores side om strategispil.

Rollespil

Du kan læse meget mere på vores side om rollespil.

Figurmaling

Når vi snakker figurmaling tænker vi primært på figurer til figur krigsspil, men herfra er grænserne også brede. Vi bevæger os både i historiske korrekte rammer, f.eks. med vores Bolt Action spil, men mere i fantasy og sci-fi genren med f.eks. Warhammer 40K, Warhammer Renaisance, X-wing og Star Wars Armada. Du kan læse meget mere på vores side om figur maling.

Terrænbygning

Når vi snakker terrænbygning tænker vi primært på terræn til figur krigsspil, men herfra er grænserne også brede. Vi bevæger os både i historiske korrekte rammer, f.eks. med vores Bolt Action spil, men mere i fantasy og sci-fi genren med f.eks. Warhammer 40K, Warhammer Renaisance, X-wing og Star Wars Armada. Du kan læse meget mere på vores side om terræn bygning.

Videre til værktøjslinje