Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Profil og gruppe vejledning

For at gøre det lettere at arbejde med profilerne og grupperne er der her en lille vejledning.

Det er kun medlemmer der er logget ind der adgang til funktioner under profiler og i grupperne. På forsiden for grupperne kan alle se en oversigt over de offentlige og private grupper der er oprette i foreningen, samt en liste over aktive medlemmer, men det er kun medlemmer der er logget ind, som har adgang til at se med i grupperne og se de andre medlemmser profiler.

Læs om hvordan man bruger de forskellige funktioner der har noget at gøre med ens egen profil og de andre medlemmer og de forskellige grupper der er i foreningen.

Personlig profil

Når man er logget ind kan man f.eks tilgå sin egen profil via linket nederst under fanebladet “Medlemmer”.

Der er en lang række ting man styre omkring sin profil og det gøres herfra.

Grundlæggende bør man minimum have et profil billede og have sat op hvilke ting man er interesseret i.

Det at man har defineret sine interesser gør det nemmere for de øvrige medlemmer, at finde andre med samme interesser.

Der er også mulighed for styrer en lang række andre ting, som f.eks. de grupper man er medlem af, de venner man har etableret forbindelse til, arrangementer man har eller deltager i eller ens eget galleri med ens egne billeder.

Medlems grupper

Der er tre forskellige tilgange til grupper og medlemsaktiviter via “Medlems grupper” menuen.

  • Medlemmer
  • Grupper
  • Aktivitet

De sidste to muligheder i menuen (Registrer og Aktiver) er kun aktive, hvis man ikke er logget ind. Hvis man er logget ind bliver man smidt til forsiden.

Medlemmer

Under “Medlemmer” er der tilgang til en oversigt over alle registrerede medlemmer, samt de funktioner der har noget med andres profiler at gøre.

Her kan man søge på andre medlemmers interesser for, at finde potentielle spillere eller medlemmer til ens grupper.

Under “Find interesser” kan man lave en overordnet søgning på de andres interesser, f.eks. Rollespil eller Figur maling.

Under “Rollespil” kan man søge mere specifikt på forkellige rollespils systemer. Hvis man f.eks. søger andre der er interesseret i AD&D eller Star Wars D6 kan det gøres herfra.

Under “Strategispil” kan man søge specifikt på de forskellige spil, hvis man f.eks. søger spillere eller nogen at diskutere regler med. Hvis man f.eks. søger spillere til Bolt Action eller Mordheim kan det gøres herfra.

Desuden er der mulighed for at se en liste over samtlige tilmeldte medlemmer under “Alle medlemmer” eller en liste over de medlemmer man er venner med via “Mine venner“.

Grupper

Menuen “Grupper” bringer dig til oversigten over grupper i HSRF. Her kan du se en liste over alle de grupper du har adgang til i foreningen og det er her du kan oprette dine egne grupper.

Hvis du f.eks. har brug for en gruppe om et bestemt emne eller en gruppe til det sil du er i gang med, kan du oprette dem her. Du kan også melde dig ind i eksisterende offentlige grupper eller søge om adgang til en af de private grupper.

Medlemmerne i en gruppe har adgang til flere forskellige funktioner. Der er mulighed for at oprette sit eget forum i forbindelse med sin gruppe, hvis man ønsker det. Andre muligheder i grupperne er f.eks. muligheden for at oprette et galleri til gruppen. Det er muligt at oprette sit eget galleri med enten billeder, lydfiler eller videoer. Alle medlemmer af gruppen vil have adgang til filerne i galleriet.

Der er også en “Message” funktion i grupperne. Her er det muligt at omrette en real time chat indenfor gruppen, så den kan bruges til diskussioner, udveksling af ideer o.lign. Det er også muligt at uploade dokumenter, billeder o.lign. i chatten. Det kunne f.eks. være en baggrunds historie til det spil man har gang i, et character sheet eller hvad man nu ellers har brug for at dele i gruppen.

Grupperne er indelt i tre typer, offentlig, private og skjulte. Du kan læse lidt om de forskellige typer herunder. Administratorerne har altid adgang til alle grupper.

Offentlige grupper: Dette er grupper som alle medlemmer har adgang til og hvor enhver kan se indholdet og tilmelde sig. Grupperne er primært til de mere generelle ting i foreningen, f.eks. Nyt fra bestyrelsen, grupper om forskellige spil osv.

Private grupper: Private grupper er beregnet til de ting man gerne vil holde internt i en mindre gruppe af medlemmer f.eks. sin rollespils gruppe eller bestyrelsen. Alle kan se at gruppen eksistere og ansøge om medlemsskab, men man kan kun se indholdet, hvis man er medlem af gruppen.

Skjulte grupper: Der er også mulighed for at oprette skjulte grupper. En skjult gruppe fremgår ikke af oversigterne og man kan kun blive optaget hvis man bliver inviteret af en af medlemmerne. Der er ikke nogen der forhindre dig i at oprette en skjult gruppe, men overvej hvad formålet er og hvorfor andre ikke må se den, før du gør det.

Aktivitet

Under aktivitet er der samlet et feed af alle de ting der er sket i de forskellige grupper og hos de forskellige medlemmer. Det kan nærmest betragtes som en Facebook side, hvor alle tingene står i den rækkefølge tingene er sket.

Siden kan bruges til at danne sig et overblik over hvad de andre medllemmer har postet rundt omkring, uploadet af billeder til egne profiler og grupper og hvad der ellers er sket i medlems delen.

Du vil kun kunne se aktiviteterne i de grupper du selv er medlem af. Aktiviteterne i private og skjulte grupper kan kun ses, hvis du selv er medlem af gruppen.

Videre til værktøjslinje