Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Svar til: age-of-sigmar

#34796
Nikolaj S
Deltager
  Kim A wrote:
  det er ikke et nyt Warhammer, som jeg gerne ville have haft.

  Det er ikke 9th edition. Det er Age of Sigmar.

  Så det er bare endnu en variant, i stil med Mordheim og Bloodbowl. Sjove spil, men ikke erstatninger for Warhammer Fantasy Battle.

  I hvert fald så vidt jeg har forstået det.

  Kim A wrote:
  Meen, det er et spil jeg sagtens kunne spille en aften eller to…men hvis det skal være et skirmish vil jeg hellere spille det jeg har investeret tid eller interesse i en et nyt et jeg ikke har.
  Heldigvis er reglerne jo gratis så det er ikke en merudgift :)

  Har allerede prøvet, og med undtagelse af det faktum at man som spiller skal opføre sig ordentligt. Der er nemlig ingen point costs, så balanceringsopgaven er smidt over på spillerne der skal finde et balancepunkt, hvilket især er svært her med de nye regler der på ingen måde reflekterer de gamle regler.

  Mit problem er ikke Age of Sigmar i sig selv, især ikke spillet. Mit problem er den retning de tilsyneladende har taget min hær, som effektivt er at fjerne den, og erstatte den med en ny – Lizardmen er ikke længere mere solide end normale mennesker, og heller ikke stærkere. Men… de kan fremkaldes nu. Af Slanns. Som praktisk talt er det eneste Slanns kan.

  Så jeg har fået mig en UndeadLizard hær med en LizardNecromancer som leder. Det er i sig selv cool nok, hvis ikke for det faktum at jeg havde valgt en undead hær hvis det var den slags hær jeg var interesseret i.

  Derfor jeg er interesseret i nogle “8,5”th edition regler, selv hvis de er homebrewed :p

  Videre til værktøjslinje