Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Svar til: Husregler

#34807
Nikolaj S
Deltager

  Hvad angår ens magic dice pool…

  10 wizard levels er ret nemt at få. For 440 points, i en liste af Skavens, kan man let få 8 wizard levels for under 25% af ens character budget.

  Lizardmen og Ogres kan dog ikke ramme det cap overhovedet nærmest.

  Men tror ikke det er et problem, for det betyder bare at en hær der fokuserer på magi faktisk KAN magi, og ikke har en bunke wizards der bare står og ser dumme ud, fordi man var uheldig og rullede to 1’ere for ens magic phase.

  Selvom det i teorien lyder godt med at begrænse ens casting pool til level + 1, så ser jeg en del problemer med det. Mange spells kræver 15+, hvilket er umuligt at kaste med en level 1, og enormt svært med en level 2. Men det giver selvfølgelig et godt incitament til at tage højere level wizards med, frem for bare at tage en level 1 og 6-dice et spell man vil have igennem. Og der er selvfølgelig muligheden for at skifte ud til en signature. Måske man bare skal prøve at se hvordan det virker, men det er værd lige at tænke over.

  Omvendt er det også en smule hmm, at en level 4 kun kan smide 5 terninger efter et spell, hvor en level 1 kan smide 6 efter at dispel den.

  Tænker også at bound spells måske får en anelse for stort buff, da de trækker dispel dice ud af modstanderen, men er gratis at kaste. Især fordi de bare har en 100% chance for at blive kastet – ret stor forskel fra at skulle bruge en terning eller to for at få den igennem, til bare at få den helt gratis, uden chance for at fejle.

  Shooting imod warmachines bør nok være 1-4 rammer warmachine og 5-6 rammer mandskabet, bare for at holde det til den normale randomization af shooting angreb.

  Ser fornuftigt ud ellers :)

  Videre til værktøjslinje