Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Svar til: Spilleweekend Februar 2016

#35326
Nikolaj S
Deltager

  Min plan for weekenden er blevet ændret lidt. Jeg kommer fredag og søndag.

  For at uddybe min forrige post, da den oprindelige forsvandt, så var de 3 forslag følgende:

  Anima er som nævnt et fantasy univers. Der er magi i verdenen, men inkvisitionen sørger for at holde skarpt øje med potentielle trusler imod verdenen, især Nephilims, mennesker der er født med en sjæl fra en uddød race fra årtusinder siden. Disse folk er ikke selv klar over at de har dette i sig, men inkvisitionen har måder at finde dem på. I spiller som disse Nephilim, fanget ind for at blive overleveret til inkvisitionen til henrettelse, uden bedre grund end at I var uheldige under jeres fødsel. Overlev og bevis hvad i er – Er i den trussel inkvisitionen mener I er, eller er I mere værd for menneskeheden som en allieret frem for død?

  I er helte med et enormt styrke niveau, og vil kun blive stærkere med tiden. Fjenderne vil være tilsvarende stærke, og vil inkludere enorme apokalyptiske monstre som I bliver stærkere. Systemet er relativt avanceret, hvilket giver gode muligheder for masser af fin-justering af jeres karakterer – I kan være den mundane våbenmester der specialiserer så voldsomt i våben, at han let kan overkomme de mest overnaturlige væsner, eller kan vælge at dykke ned i de indre overnaturlige kræfter, og få adgang til evner der kan bryde de naturlige grænser og fysiske love som normale mennesker er bundet af. I kan være mages, der bruger tid på at trække mana til sig, og ændre virkeligheden omkring jer. Psychics der har en begrænset mængde overnaturlige kræfter, men med direkte adgang til at trække på dem når de er nødvendige, som er alt fra kontrol af elementerne, til telekinese eller ligeud teleportation. Summoners, der hidkalder monstre fra åndernes verden, til at slås for sig.  Dark Heresy er Sci-Fi muligheden, som foregår i Warhammer 40.000 universet. Her er i Acolytes under en Inqusitor fra Imperiet. I er udvalgt som en gruppe grundet jeres ekstraordinære evner, og er placeret på en udkantsplanet fra Imperiet, hvor deres kontrol er lav, og chancen for forræderi blandt indbyggerne er størst. Der skal I vise jeres evner og loyalitet overfor Imperiet og vigtigst af alt, Inquisitionen. Og blandt Xeno’s, Heretics, og Chaos, er der masser af muligheder for at opnå dette.

  Her kan I være er en veteran fra The Imperial Guard, som har gået op imod væsner den almindelige borger i imperiet slet ikke kan forestille sig. En Tech Priest, en person der har opgivet sin menneskelighed for at vie sit liv til the Omnisiah, guden over alle teknologiske vidundere der velsigner Imperiet. En Assassin, en farlig dræbermaskine der har dedikeret sit liv til at slå andre ihjel i Imperiets navn. En Psyker, der trækker på de farlige kræfter fra Chaos, for at gøre alt lige fra at få vinger, løfte ting med tankens kræft, skyde med lyn, eller se fremtiden. En hærdet betjent fra the Adeptus Arbites, Judge Dredd agtige betjente der ikke bare håndhæver loven – De ER loven. Og der er mange flere muligheder der slet ikke er plads til i denne post.  World of Darkness er muligheden hvis folk ønsker noget fra nutiden, hvor I enten vil være Hunters, mennesker der tager kampen op imod det overnaturlige, eller Vampires der ER det overnaturlige, som også tager kampen op imod de andre vampyrer, der konstant plotter imod hinanden, og samtidig skal være på vagt overfor de selv samme Hunters der jæger nattens væsner.

  Videre til værktøjslinje