Velkommen til

Hillerød Strategi- og Rollespils Forening

Velkommen til familien

Viser 0 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #34468 Svar
   Rune K
   Deltager

    Så kommer Familie Liv blurpen også lige på forum :)

    Velkommen til Tallisfer Principalities, hvor din onkel er en Orc, din fætter en High Elf og din nevø en Halfling.
    Din bror har en magisk tattovering der dækker halvdelen af hans overkrop, og som gør ham bedre til at smede, den er medfødt.
    Du har ingen tattovering, men har i stedet arvet en dråbe gudeblod fra din tip-oldemor, en af de mange dråber der faldt dengang guderne døde og himlene faldt ned.

    Velkommen i solen, hvor vinen flyder frit, maden er eksotisk, festerne overdrevne fremvisninger af rigdom og penge er noget tjenere bærer for dig.
    Dit liv er et i luksus, så længe du arbejder for at fremme familiens position og indflydelse. Hvis du bliver en byrde, eller værre, et problem, vil du hurtigt finde dig selv med en enkelt billet til en tur på landet.
    Prisen for dit liv i luksus er også et liv med kedsomhed. Uendelige møder, luskede handler, ældgamle aftaler og planlægning, altid planlægning.

    Velkommen til skyggerne, hvor dine ambitioner er det eneste der holder dig i live, hvor der altid er en der har flere evner, mere magi eller større planer end dig.
    I skyggerne venter din fætters tjener med en kniv, ikke fordi hans herre har sendt ham, men fordi han egne ambitioner driver ham til at fremme sin herres position.
    Her finder du din onkels eksperimenter, forskruede, ødelagte folk, hvis torturerede eksistens kom til “i fremgangens navn”. Din familie gør ikke noget ved det før det bliver for åbenlyst, for pinligt, men kan, du virkelig bare lade det ske?
    I skyggerne venter også dine egne ambitioner, dine besættelser, dine handler og aftaler. Hvem binder du dig til? Hvem binder du til dig? Og hvor meget er du villig til at ofre i dine ambitioners navn?

    Velkommen til familien.

    Kampagnen kommer til at køre i D&D 5E, naturligvis med husregler.

    Fokus bliver på det politiske spil mellem magtfulde familier i en højt civiliseret fantasy verden, så handler og aftaler, snigmord, snavs på andre, osv.

    Vi starter onsdag :D Der kommer meget mere info på dagen og vi laver karakterer sammen, så alle får lige god info :)

  Viser 0 svartråde
  Svar til: Velkommen til familien
  Dine informationer:
  Videre til værktøjslinje